Привредници донирали комби возило Дому здравља Владимирци за превоз пацијената на хемодијализу

Дом здравља Владимирци и општина Владимирци показали су својим примером да брига о старима и болеснима није само брига здравствених радника већ свих становника општине Владимирци.
То су управо показали својим примером приведници наше општине куповином и донирањем комби возила Дому здравља за превоз пацијената на хемодијализу до Опште болнице у Шапцу.

-“Пацијенти који се лече од хроничне бубрежне инсфуцијенције свакодневно се превозе до Опште болнице у Шапцу ради циклуса хемодијализе од које зависи сам живот пацијената. Тренутно имамо 12 пацијената који живе у различитим крајевима наше општине који се лече од ове болести. Број пацијената се из године у годину повећава а повећава се и животни век пацијената са бубрежном инсфуцијенцијом што указује да се уз редовне циклусе терапије са овом болешћу може нормално живети.”
Захваљујемо се у име корисника наших услуга и у име запослених у Дому здравља власницима предузећа
Феникс ГИЗ доо Јазовник, аутопревознику Јоксимовић, Шевић Тоурс Владимирци и Еуротранс Тоурс Коцељева…… Надамо се и даље успешној сарадњи у циљу стварања бољих услова за живот становника на територији наше општине каже  ВД директор Дома здравља Владимирци др Милена Максимовић