УСПЕШАН МЕСЕЦ МАЈ ЗА ДОМ ЗДРАВЉА ВЛАДИМИРЦИ

Мај месец у Дому здравља Владимирци обележила је трећа успешна акција бесплатних превентивних прегледа одржана 20.05.2018. године, које организује министарство здравља Републике Србије у којој су по први пут пацијенти без оверене здравствене књижице могли урадити поред осталих прегледа и лабораторијске анализе холестерола и триглицерида бесплатно.
Повећање масноће у крви је један од кључних узрока обољења срца и крвних судова тако да је превенција први корак ка очувању здравља.

Менаџмент тим Дома здравља обезбедио је најсавременији ЕКГ апарат за службу педијатрије прилагођен деци, као и један инхалатор који је донирала апотека ФЛОС.

Инхалациона терапија за наше најмлађе суграђане постаће игра а одлазак педијатру забава.

Уз помоћ Локалне самоуправе општине Владимирци обезбеђена је вредна рачунарска опрема за службе опште медицине.

-Тежимо ка побољшању услова рада и унапређењу квалитета услуга које пружамо нашим суграђанима у сврху очувања здравља а у послу који свакодневно радимо драгоцен нам је сваки вид помоћи од оних људи који мисију нашег Дома здравља виде и као прилику да покажу своју хуманост и дају допринос у стварању јос бољих услова за лечење – каже  ВД директор Дома здравља Владимирци др Милена Максимовић